Nagy Stúdió

Kapcsolat_header

Bal Óvoda Óvoda_fotógaléria Óvoda_videógaléria Jobb Kapcsolat_header
óvoda

Ha gyermek érkezik a családba, változások sora következik életünkben. Az első képek, az első botladozó lépések, majd az első szavak – és még megannyi első, meg első következik.

Az első közösség, mely később meghatározó élménye gyerkőcünknek az óvodában már kialakul. Kiscsoport, nagycsoport – és micsoda fejlődés! Ezekben a gyorsan szárnyaló években hihetetlen, mennyit változik gyermekünk, néhány év alatt szinte a baba-korból tömött hátitáskával indul is az iskolába.

Az óvodában megannyi alkalom adódik azoknak a bizonyos “ovis” képeknek az elkészítésére.

Az első csoportképeken már láthatjuk a gyakran életre szóló barátságok kialakulásának fázisait, lépcsőit. A beállított – régebben macis, telefonos – portrék a családi albumok díszeivé válnak, de olykor poszterként a nappali középpontjába, a “fő” helyre kerülnek.

A családtagok, a nagymamák, nagypapák számára a stúdiótechnikával megalkotott keretes, karácsonyi üdvözlőlapok, vagy a naptárak a család legbecsesebb kincseivé válnak.

Az első dalok, versek, óvodai ünnepségek videó felvételei összetett feladatot, kihívást jelentenek az amatőr, alkalmi videósok számára. A Nagy Stúdió segít oldani a készülődés feszültségét, már a műsor betanulása alatt segít megbarátkozni a kamerákkal, segíti az apróságok felkészítését.

A karácsonyi, anyák-napi műsorokban minden gyermek általában “testhezálló” fellépési lehetőséget kap az óvó néniktől. Ezek az első közösségi tapasztalások nagyban segítik az apróságok fejlődését – és persze a Nagy Stúdió kifinomult felvételei segítségével még évek múlva is könnyeket csal az édesanyák és nagymamák tekintetébe.

Az apróságok első években még “kisbabás” mozgása után, néhány év múlva, lépteik a nagy csoportban már szinte szárnyalnak. Életvidám csacsogásuk, játékaik feledhetetlen, de a korongokon bármikor visszaidézhető emlékeket jelentenek az egész családnak.

Az ünnepi alkalmak, vagy az ovisok körében is népszerű ballagás felejthetetlen képsorait visszaidézve látható: miből lesz a cserebogár!