Nagy Stúdió

Kapcsolat_header

Bal Rólunk Rólunk_fotógaléria Kép Jobb Kapcsolat_header
Rólunk

Életünk filmje.
A film életünkről..
Az a kép,
Mely pont az a kép.
Az emlék,
Az örökség,
A hagyomány.
Az első képektől,
A dédunokák mosolyáig.
Hogy életünk alkonyán is
Felidézhessük képeinket..

Rólunk:

Stúdiónk munkájának minőségét fotóriporter és televíziós operatőr végzettségeink mellett több mint 10 éves szakmai tapasztalatunk is biztosítja. Közösen kialakított, egymásra épülő képi világunk szándékaink szerint magas színvonalú, hiteles képet mutat be az esküvőkről, iskolai, óvodai és egyéb rendezvényekről.

Az események, rendezvények fotós és videós megközelítéseinek finom különbségei teszik sikeressé alkotóközösségünket:

A fotók beállításainak tükröznie kell a modell, vagy az ifjú pár egyéniségét. Minden egyes pillanat egyedülálló. Mégis, kifinomult ízléssel lehet csak kiválasztani azokat a bizonyos “nagy pillanatokat”, melyeket fotóként megőrzünk életünkből. Képeink magukban hordozzák a pillanat hitelességét, az ifjú pár, vagy a modell érzelemmel teli perceit.

Célunk, hogy a rögzített film az évek múlásával csak egyre értékesebbé váljon, a DVD vagy Blu Ray korongok segítségével az emlékeket családi körben felidéző ifjabb nemzedékek örömmel nézzék végig szüleik, nagyszüleik első közös filmjének képsorait.

Különlegességünk, hogy munka- és egyben házastársként dolgozunk együtt. Így tudunk csak minden nevünkkel fémjelzett munkát teljes mértékben ellenőrizni, felelősséggel átgondoltan elkészíteni.

A futószalag-munkát elfogadhatatlannak tartjuk, munkamódszereinket – az igényességet tekintve – inkább a régi kézműves mesterek manufaktúráihoz hasonlíthatnánk. Fontos számunkra a modell vagy a fiatal pár érzelem- és hangulatvilágának megismerése, a munka megkezdése előtti közös megbeszélés, hiszen csak ennek tudatában tudjuk megörökíteni azt a képi világot, mely igazán tükrözi egyéniségüket.

Mottónk:

Szaktudás
Minőség
Professzionális technika
Szakmai tisztesség
Megbízhatóság